Høsttur til Ørkenbanen Nevada Course og Desert Springs

Golfreiser , Desert Springs, 29.10 - 05.11.2019

Trykk på bildet for å se mer.

Sportsevent har hatt flere fine reiser for klubber og «vennegjenger» til Desert Springs de siste årene, og ønsker nå å lansere en tur «for alle» til dette spesielle stedet inne i ørkenen, i nærheten av Almeria. Her bor man i leiligheter som er svært fine, og så inkluderer vi frokost i restauranten i prisen, for å gjøre dette enkelt for alle. Fem minutters spasertur til restauranten fra leilighetene, som ligger samlet omkring et basseng. For de som ønsker enkeltrom, går dette fint, da man får eget rom, og eget bad, men deler stue, kjøkken og uteplass med andre fra gruppa. Desert Springs ligger to timer med buss fra Alicante flyplass, og er en flott resort som har et flott klubbhus, restaurant og bar sentralt i området.

Driving-range, putting green og treningsområde ligger også rett ved klubbhuset. Første tee ligger mellom klubbhuset og leilighetene, så dette er et veldig kompakt anlegg. Hvis noen ønsker å bo i samme leilighet ordner vi dette, og det finnes dessuten både leiligheter med et, to og tre soverom i anlegget. Banen, Nevada Course, er normalt i fantastisk stand, og den har ingen rough! Kommer man utenfor fairway ligger man i ørkenen, og derfor kan det være lurt å ta med en gammel «ørkenwedge» for å spare køllene sine.

Priseksempler

Prisen på 9 900,- gjelder til 15. juli 2019, eller til de første 8 plassene er solgt.

Valgfrie tillegg:

  • Enkeltrom ( eget rom og bad, og deler stue, kjøkken og uteplass) 1 350,-

Betingelser
Betaling skjer ved et depositum på kr 3 800,- etter påmeldings- fristens utløp. Restbeløpet forfaller 35 dager før avreise. Prisene er kalkulert etter dagens kurs på Euro (kr. 9,60), og ved vesentlige endringer i kursen (mer enn 3%), vil endelig pris bli justert til valutakursene pr. forfallsdato på hovedfaktura.

Inkludert i prisen

  Direktefly fra Værnes til Alicante t/r, inkl golfbag

  Transfer fra flyplassen til hotellet og tilbake.

  7 netter i leilighet hvor 2 deler rom i en leilighet med 2 soverom

  Buffet frokost inkludert

  4 runder golf på Nevada Course på Desert Springs.

  1 runder på Aguilon inkl. transfer t/r

  Gratis baller på driving-range, samt tilgang til treningsbane og

    treningsfelt før dagens runde på Oliva Nova

  Tralle til golfbag på Desert Springs.

  Forhåndsbookede starttider.

Pris på avreise fra andre flyplasser, på forespørsel.